Barnpassning Uddevalla, Ljungskile, Trollhättan, Vänersborg, Stenungsund, Färgelanda, Munkedal, Tanum, Lysekil & Orust

Vi tar hand om dina barn med värme och omtanke. För att underlätta vardagen och livspusslet så kan du anlita en barnvakt från oss på Ninas Hemhjälp. Det kan vara alltifrån enstaka tillfällen till schemalagd barnpassning där vi även kan hämta eller lämna på förskola eller skola. Vi erbjuder barnpassning som är anpassad efter just din familjs rutiner och behov.

Under tiden som barnen är med oss så får de ha både roligt och mysigt. Förutom att leka och busa med dem så kan vi hjälpa till med läxor, enklare matlagning och läggning vid sovdags. Vi bokar gärna in en första lekträff där barnen får träffa oss tillsammans med dig som vårdnadshavare första gången. Därefter får du avgöra om allt känns bra och om vi ska boka in fler tillfällen.

Barnpassning behöver heller inte bli så dyrt, det räknas som en hushållsnära tjänst och upp till hälften utav kostnaden är möjlig att få avdragen med ditt rut-avdrag. Barnpassning gör vi oftast i områden kring Uddevalla, Ljungskile, Trollhättan, Vänersborg, Stenungsund, Färgelanda, Munkedal, Tanum, Lysekil eller på Orust.

Varmt välkommen med din förfrågan, vi ser fram emot att få träffa dig och dina barn.

Snabbanslutning